Fito Lek Online

January 6, 2010

afferinte

http://www.afferinte.com/pages/index.php?refid=bledi __________________________________________________________________ paid2youtube

http://www.paid2youtube.com/?r=bledionkicaj93 __________________________________________________________________ hotfile

http://hotfile.com/register.html?reff=948145 __________________________________________________________________ cpalead

http://www.cpalead.com/apply.php?ref=39491


Blej Dhe Shit AutoMobila

January 6, 2010

Blej Dhe Shit Automobila Përmes Web Faqes
http://www.automobile-ks.net

Për Qdo Gjë Kontakto:

Email:
info@automobile-ks.net
bledionkicaj@hotmail.de
Mobil:
+37744161170
+38649717394

Me Respekt
Bledion Kicaj
.bLeedi`


Dergo SMS Përmes FaceBook.

December 13, 2009

Bëhu Fans Në Këtë Grup Dhe Dergo SMS Falas Në FaceBook.
Qdo Shok/shoqe që Referon fiton Nga 5 SMS

http://facebook.webmessage.de?ref=1375509483